Andrea Panzió KeszthelySzobákApartmanok

Ajánlatkérés
Egész évben nyitva tartó családias panziónk tökéletes választás a Keszthelyen szállást, apartmant kereső családok, turisták, pihenni vágyók számára.

Az apartman Keszthely belvárosában, a Festetics kastély szomszédságában várja a családi üdülésre Keszthelyre érkezőket, nászutasokat, kirándulókat, minden szállást kereső vendéget. A szállás apartmanjai többféle kialakításúak, így a különböző elvárásokkal érkező vendégeinknek egyaránt megoldást kínálunk.

Andrea Panzió Keszthely

Vendégeink kérése, jelzései alapján 2010-ben bővítettük panziónkat nászutas lakosztállyal és öt kényelmes, erkélyes, WC/zuhanyzós franciaágyas szobával. A nagy kertben zöldnövények hűvösében homokozó, hinta, úszómedence, kerti bútorok állnak vendégeink rendelkezésére. A családi üdülés így lesz igazán kellemes: a gyerekek és szülők egyaránt jól érzik magukat apartmanjainkban, Keszthely egyedi, hangulatos belvárosában. Internet terminál elérhető a recepción, továbbá a panzió szobáiban és az apartman házban WI-FI csatlakozást biztosítunk. Panziónknak saját, zár parkolója díjtalanul áll vendégeink rendelkezésére.

Andrea Panzió Keszthely

Szállóvendégeink pár perces sétával elérhetik a barokk kisváros, Keszthely sétálóutcáját, híres piacát, a Festetics-kastélyt, a helyi múzeumokat, valamint a Balaton partot és a strandot, ahol a fürdés mellett vitorlázás, szörfözés, és egyéb sportolási lehetőségek várják az ide látogatókat.

A Hévízi Termáltó közelsége révén keszthelyi szállásunk, apartmanjaink kitűnő választást jelentenek a felüdülést, gyógyulást kereső vendégek számára. A termáltó kerékpárral, helyi buszjárattal vagy az ősi lápon kiépített sétányon gyalogosan is megközelíthető egy kellemes sétával.

Keszthely és környéke bővelkedik programokban az év minden szakában, válogasson Ön is kedvére közülük!

Családi üdüléshez, szálláskereséshez ajánljuk apartmanjainkat Keszthely belvárosában. Pihenése, nyaralása idejére ideális helyszínt biztosítunk!

Elérhetőségek:

Cím: Andrea Panzió, 8360 Keszthely, Pál utca 3.Tel: +36 30 554 3840E-mail: Skype: andreapanzio